Loading...

Vaš pouzdan partner

Bavimo se već preko 15 godina preradom, zavarivanjem, sklapanjem, rezanjem i savijanjem metala, te u ovom trenutku isporučujemo proizvode i usluge na području cijele Europe.
Obratite nam se s povjerenjem!

Krasa je osnovana 1998. godine u cilju osnivanja obiteljskog obrta za bravariju i obradu metala, da bi tijekom godina i uz veliki trud i ulaganja u modernizaciju, prerasla u srednje veliku tvornicu.

U ovom trenutku sudjelujemo u projektima i isporučujemo robu po cijeloj Europi, no najviše smo prisutni u Italiji, Njemačkoj i Francuskoj kao stalni dobavljači naših partnera.

Nepotrebno je naglasiti kako se uspješno prilagođavamo svim zahtjevima i standardima Europske unije, što može potvrditi i priznati certifikat kojeg posjedujemo.

U radu pogona koji se proteže na 4500 m2 u Industrijskoj zoni Pićan, sudjeluju brojni stručni djelatnici na području varenja, sklapanja, i tlačne probe svih proizvoda.

Dugogodišnja uspješna suradnja sa brojnim našim partnerima, te uspješnost njihovih projekata, najbolji su dokaz naše kvalitete. Uvjerite se!